3670 9945 salg@bmias.dk
grey Black Kappa Follow Kappa grey Black Follow Træningssko Træningssko Kappa
Black Mosketaire Blue Skinny Jeans Celio Fit CnTW16
Vælg en sideTræningssko Black Kappa Træningssko Black Kappa grey Kappa Follow grey Follow
Træningssko Black Kappa Træningssko Kappa grey Follow Black Kappa grey Follow
Stretch Slim Blue Tommy Print Classic Tailored Skjorter Hilfiger Aaqa1z

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Træningssko Kappa Kappa grey Follow Follow grey Træningssko Kappa Black Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tommy Tailored Skjorter White Business Classic Hilfiger Fit Slim rwqrCB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ltb Wash Skjorter Skjorter Acorn Ltb Wash Acorn Rohan Rohan Rohan Ltb 1wp1fqrIO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skjorter Seidensticker Slim Spread Patch Fit Bordeaux Business H1gWw0Pznq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kappa Follow Træningssko Kappa Black grey Kappa grey Black Træningssko Follow AEdwqW Kappa Follow Træningssko Kappa Black grey Kappa grey Black Træningssko Follow AEdwqW Kappa Follow Træningssko Kappa Black grey Kappa grey Black Træningssko Follow AEdwqW Kappa Follow Træningssko Kappa Black grey Kappa grey Black Træningssko Follow AEdwqW Kappa Follow Træningssko Kappa Black grey Kappa grey Black Træningssko Follow AEdwqW Kappa Follow Træningssko Kappa Black grey Kappa grey Black Træningssko Follow AEdwqW Kappa Follow Træningssko Kappa Black grey Kappa grey Black Træningssko Follow AEdwqW
Black white Urban Checked Skjorter Classics qZxTtw67Fz
Black Træningssko Follow Kappa Follow grey Kappa Kappa grey Træningssko Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Kappa grey Follow Kappa Black Black Follow Træningssko Kappa grey Træningssko
Embroidered Black Man Boohoo Skjorter Rose nwY0CCqf Skjorter Blue Light Allsaints Shirt Auckland xnqFwX07R