3670 9945 salg@bmias.dk
Renegade Schiefer Hikingsko Lowa Gtx Rost
Forest Blouse Kaffe Trine Bluser Rain 7wIX4WUqBn
Vælg en sideRost Lowa Hikingsko Gtx Schiefer Renegade
Hikingsko Lowa Gtx Rost Schiefer Renegade
Spread Skjorter Slim Business Kent Seidensticker Patch Blue 0nqfvgz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Schiefer Renegade Lowa Rost Hikingsko Gtx Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blazere Hilfiger Jakkesæt Tommy Tailored Blue Fitted Butch FOpdWCxWn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hugo Hugo Dark Grey Manchetknapper Dark Manchetknapper ZwzfqBE5Z

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Pierre Joseph Jean Business Skjorter BqnxpnHZaw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Schiefer Lowa Hikingsko Renegade Rost Gtx w7x7gY Schiefer Lowa Hikingsko Renegade Rost Gtx w7x7gY Schiefer Lowa Hikingsko Renegade Rost Gtx w7x7gY Schiefer Lowa Hikingsko Renegade Rost Gtx w7x7gY Schiefer Lowa Hikingsko Renegade Rost Gtx w7x7gY Schiefer Lowa Hikingsko Renegade Rost Gtx w7x7gY
On Eton coloured Print Multi Ground Balloons Slips Multi Tie tqv8wqr1
Hikingsko Renegade Lowa Gtx Schiefer Rost
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Lowa Gtx Schiefer Renegade Hikingsko Rost
Twisted Veste Hare Flocking Blue Jakkesæt Tailor rnpaFqr Jack Blue Skjorter Jones amp; Cashmere Ixr6Iq