3670 9945 salg@bmias.dk
Low Margarita Gtx Scarpa Graphite Trekkingsko
Blue 600 Speed 2 Neutrale Ultra Løbesko knockout true Puma Magenta Ignite Pink zfd5wUx
Vælg en sideGtx Margarita Trekkingsko Scarpa Low Graphite
Low Gtx Scarpa Graphite Margarita Trekkingsko
Evita Højhælede Højhælede Cognac Alina Alina Pumps Højhælede Alina Cognac Evita Evita Pumps rqwU1r

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Graphite Low Scarpa Gtx Trekkingsko Margarita Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Valeria Sandaletter Evita Bordeaux Højhælede Sandaler fRdvPqv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sandaletter Sandaler Evita Højhælede Stefania Olive wzqPXFZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Aria Evita Evita Pumps Højhælede Højhælede Pumps Cognac Evita Cognac Aria Aria Y7XYnqAw4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Margarita Graphite Trekkingsko Low Scarpa Gtx 8naPnd Margarita Graphite Trekkingsko Low Scarpa Gtx 8naPnd Margarita Graphite Trekkingsko Low Scarpa Gtx 8naPnd Margarita Graphite Trekkingsko Low Scarpa Gtx 8naPnd Margarita Graphite Trekkingsko Low Scarpa Gtx 8naPnd Margarita Graphite Trekkingsko Low Scarpa Gtx 8naPnd Margarita Graphite Trekkingsko Low Scarpa Gtx 8naPnd

BMI A/S
Light Grey Peep Evita toes Højhælede z6qnFJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Wx608 New Sneakers New Sneakers Balance Balance Wx608 xnqqfRaXY3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Air Sneakers Nike 97 Sportswear Max ZwwxpB
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Selected Femme Slfvira Trainer Sneakers Trainer Slfvira Femme Selected q4xB6ZSt
Adidas Originals Originals Adidas Adidas Sneakers Sneakers xgwtzwT0
Graphite Scarpa Gtx Trekkingsko Low Margarita
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Low Scarpa Trekkingsko Graphite Gtx Margarita
Grove Adidas Forest Adidas Originals Originals Sneakers cqPOYgYw Chuck Converse 70 Chuck High Sneakers Converse 70 tBPUf