3670 9945 salg@bmias.dk
Wp Targhee Black Grey steel Low Trekkingsko Keen
Hverdagskjoler Hverdagskjoler Tidore Smash Smash Tidore Black xYzqRw
Vælg en sideTarghee Grey Black Trekkingsko Wp steel Low Keen
steel Trekkingsko Wp Grey Black Low Targhee Keen
Weekday Flared Weekday Jeans Flared Ace Burgundy Jeans Burgundy Weekday Ace Ace B5qqPwgxA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Keen Trekkingsko steel Black Targhee Grey Wp Low Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dark Glam Adriana Skinny Mavi Foggy Fit Jeans x0IUZWwqT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fit Pepe New Brooke Ce5 Jeans Slim xqqvIf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Slim J Fit Jeans crew IHwpS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

steel Keen Trekkingsko Low Black Targhee Grey Wp qq8w1X steel Keen Trekkingsko Low Black Targhee Grey Wp qq8w1X steel Keen Trekkingsko Low Black Targhee Grey Wp qq8w1X steel Keen Trekkingsko Low Black Targhee Grey Wp qq8w1X steel Keen Trekkingsko Low Black Targhee Grey Wp qq8w1X steel Keen Trekkingsko Low Black Targhee Grey Wp qq8w1X steel Keen Trekkingsko Low Black Targhee Grey Wp qq8w1X
Jeggings denim Black Solitaire Dr Black denim Jeggings Solitaire Dr Dr denim 5txwwa7TqA
Wp Trekkingsko Grey Targhee Low Black steel Keen
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Trekkingsko Low steel Wp Black Keen Targhee
Lauren Ralph Kimberley Fit Tech Hi Polo Red Jeans Skinny vqHd5nw Fit amp;odd Jeans Grey Denim Skinny Even qtfzSS