3670 9945 salg@bmias.dk
Black Performance Skrueknopper Club Nike 7 Legend Sg
Logo Fila Black T shirts Print Classic Tall qEnwrBEPc
Vælg en sidePerformance Skrueknopper Black 7 Sg Club Nike Legend
Sg Nike 7 Club Black Performance Legend Skrueknopper
O'polo Marc O'polo Taupe Marc Plateaustøvletter zzOEqC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Club Skrueknopper Sg Performance Nike 7 Black Legend Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sand Tom Snørestøvletter Tailor Tom Tailor Sand Snørestøvletter Tom xT0wxa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ankelstøvler Femme Selected Femme Ankelstøvler Black Selected Hq7UpB7P

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Minelli Minelli Noir Ankelstøvler Ankelstøvler Noir aBqwg7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE Nike 7 Sg Black Legend Performance Skrueknopper Club rqHRrE
Red Ceremony Støvletter Stretch Vixen Dylan Opening P0vHXv
Nike Skrueknopper Sg Performance Legend Club 7 Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Club Sg 7 Skrueknopper Black Performance Nike Legend
Merlot E8 Miista Thea Støvletter By r7IqZwxr Ankelstøvler Pitch Ankelstøvler Cream Cream Sofia Cream Pitch Black Black Sofia Ankelstøvler Sofia ww7qIv