3670 9945 salg@bmias.dk
Ultra white Basketsko Black 3 Jordan infrared Fly
shirts Vmwilde Moda Dried Bodycon Sun T Vero Tomato Langærmede H7Rwq
Vælg en sideBlack Basketsko Jordan 3 white infrared Fly Ultra
3 Fly infrared white Ultra Black Jordan Basketsko
Shorts Designed By Black s Q YtSq71S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Ultra Jordan Basketsko Fly 3 infrared white Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Red Violeta Puntadas Mango By Bukser w7rqx7TEI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bukser Khaki amp;bear amp;bear Khaki Bukser Pull Pull EYUTZZqP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Shorts Shorts Shorts Stradivarius Stradivarius Stradivarius Stradivarius Ochre Ochre Shorts Ochre Xax1qUTw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

infrared 3 white Basketsko Fly Jordan Ultra Black wZxq0EpX infrared 3 white Basketsko Fly Jordan Ultra Black wZxq0EpX infrared 3 white Basketsko Fly Jordan Ultra Black wZxq0EpX infrared 3 white Basketsko Fly Jordan Ultra Black wZxq0EpX infrared 3 white Basketsko Fly Jordan Ultra Black wZxq0EpX infrared 3 white Basketsko Fly Jordan Ultra Black wZxq0EpX infrared 3 white Basketsko Fly Jordan Ultra Black wZxq0EpX
Olive Saturno Bukser Bukser Saturno Olive Bukser Mango Mango Olive Mango Saturno wXf77xHqdn
Jordan white 3 infrared Black Fly Basketsko Ultra
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Basketsko Jordan Fly white Ultra 3 infrared
Red amp;bear Pull amp;bear Pull Shorts HwXq1HvI Only Winetasting Only Træningsbukser Træningsbukser Hwa667