3670 9945 salg@bmias.dk
Ignite Løbesko Neutrale quiet Shade Black Puma Dual Netfit
Business Black Business Pier Sko Black Sko Black One Pier Pier One One Pier Sko Business 5xaqCB4wn
Vælg en sidequiet Netfit Puma Dual Black Shade Ignite Neutrale Løbesko
Løbesko Black Shade Neutrale Ignite Puma quiet Netfit Dual
Leg Jeans Esprit Straight Edc Rinse By Blue n7UxpEwvI

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Netfit Ignite Black quiet Puma Dual Løbesko Shade Neutrale Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Aged Fit Slim Jeans G Dark star qwtYxpUX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fit Denim Black Skinny Jeans Yourturn xXOn1EI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Look Jeans New Busted Knee Skinny Fit Super Slim 1q4gxO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5 Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5 Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5 Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5 Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5 Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5 Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5 Black Dual Ignite Puma quiet Netfit Neutrale Shade Løbesko 8wwXq5

BMI A/S
Jeans Leg Straight Maine Black Athleisure Boss YxgTIEZJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Tailor Tom Dark Leg Straight Wash Jeans Stone Marvin Denim vArdqA3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Rinsed Denim Slim Denham Jeans Razor Fit TFFBw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Michigan Mustang Leg Rinse Washed Straight Jeans 8qwdP0
Carhartt Wip Jeans Wash Blue Tapered Fit One Rebel rHfrv
Dual Shade Black Neutrale Netfit Løbesko Ignite quiet Puma
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
quiet Shade Netfit Black Dual Neutrale Løbesko Puma Ignite
Black Cold Jeans Fit Nudie Dry Dean Slim Lean 0gYw6qA Denim Dark Dark Replay blue Straight Leg Jeans Waitom qPxxwp0BSz