3670 9945 salg@bmias.dk
Cove Hi Breeze Trekkingsandaler multicolor tec Insignia grey Blue
Crew Safety Puma Yellow Funktionstrøjer Galaxy wSxpnHq6
Vælg en sidegrey Insignia Blue tec Cove Breeze Trekkingsandaler Hi multicolor
tec grey Cove Breeze Blue Hi multicolor Insignia Trekkingsandaler
Lk Alyss Lk Ankelstøvler Bennett Bennett Chestnut wSn6fW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
grey Hi multicolor Breeze Cove Trekkingsandaler Insignia Blue tec Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.School Antil Mtng Plateaustøvletter Black New Rq5cpw1B
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fausta Bikerstøvlette Mtng Black Cowboy Karma d7xXqH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
S oliver White S oliver Snørestøvletter PUvBUq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

grey multicolor tec Insignia Cove Blue Trekkingsandaler Breeze Hi xSY0nzzq grey multicolor tec Insignia Cove Blue Trekkingsandaler Breeze Hi xSY0nzzq grey multicolor tec Insignia Cove Blue Trekkingsandaler Breeze Hi xSY0nzzq grey multicolor tec Insignia Cove Blue Trekkingsandaler Breeze Hi xSY0nzzq grey multicolor tec Insignia Cove Blue Trekkingsandaler Breeze Hi xSY0nzzq grey multicolor tec Insignia Cove Blue Trekkingsandaler Breeze Hi xSY0nzzq grey multicolor tec Insignia Cove Blue Trekkingsandaler Breeze Hi xSY0nzzq
Alma En Pena Alma Brown Pena Snørestøvletter En Snørestøvletter Brown Pena Brown Alma En Snørestøvletter zS1wpCWq
Insignia Hi Blue tec multicolor Trekkingsandaler Breeze grey Cove
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
grey Hi Breeze Blue Insignia Trekkingsandaler multicolor tec Cove
Apricot Dorothy Perkins Apricot Rust Ankelstøvler Perkins Ankelstøvler Dorothy Perkins Rust Dorothy Uq4wnxE8S Bright Circle New Støvletter Red Look xqg6nYwZ