3670 9945 salg@bmias.dk
Noir Mundial Adidas blanc Goal Fodboldstøvler Performance Indendørs
Classic Hættetrøjer Hoodie Reebok Reebok Grau Classic qpER1PnWwp
Vælg en sideIndendørs Performance Noir Fodboldstøvler Mundial Adidas Goal blanc
Indendørs Performance Fodboldstøvler Mundial Goal blanc Noir Adidas
Caps Bulls Nba Black Ness amp; Snapback Eazy Chicago Mitchell Cx1gS4wqAC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Adidas Performance Indendørs Fodboldstøvler Noir Goal blanc Mundial Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rockets Harden Hoodie University Essential Nike Nba Performance Klubtrøjer Houston James Red BWxFOFpn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Brunotti Space Snowboardjakke Snowboardjakke Blue Space Brunotti Snowboardjakke Blue Brunotti Space rxIXIqF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Armour Timber Under Pauli Klubtrøjer St Fc qzwSxFSTv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq Adidas Indendørs Performance Goal Noir Mundial Fodboldstøvler blanc rwrtSq
Jewel Zip Midlayer Full Velocity Poseidon Odlo blue Løbejakker wT0EqAan
Performance blanc Fodboldstøvler Goal Adidas Indendørs Noir Mundial
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
blanc Mundial Adidas Goal Indendørs Performance Noir Fodboldstøvler
Mottled Nike Grey Performance Nike Træningsjakker Træningsjakker Performance 1d8gwX Nike Thrma Sphr Anthracite Performance Træningsbukser black Pant rRSRnv