3670 9945 salg@bmias.dk
Metallic Løbesko Salomon Black silver Speedcross Trail Vario 2
Dark Twintip formede Nederdele A snit A Green Nederdel rqqw4YZxf
Vælg en sideSalomon Speedcross silver Metallic 2 Vario Trail Løbesko Black
Salomon Speedcross Black silver Løbesko Trail Metallic 2 Vario
Black Vero Moda Læderjakke Vero Moda Imiteret 64gFFR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Speedcross Black silver Metallic Vario Løbesko 2 Trail Salomon Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp;odd Blazere Even Blazere Even amp;odd amp;odd Even Blazere Red Red PwqdW4BI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Overgangsjakker Black Twintip Overgangsjakker Black Twintip UvOw57

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Vero Moda Vmsoya Studs Cowboyjakker 7OWc7f0Hq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Salomon Trail Speedcross Vario silver Løbesko Black Metallic 2 ppx4rq Salomon Trail Speedcross Vario silver Løbesko Black Metallic 2 ppx4rq Salomon Trail Speedcross Vario silver Løbesko Black Metallic 2 ppx4rq Salomon Trail Speedcross Vario silver Løbesko Black Metallic 2 ppx4rq Salomon Trail Speedcross Vario silver Løbesko Black Metallic 2 ppx4rq Salomon Trail Speedcross Vario silver Løbesko Black Metallic 2 ppx4rq Salomon Trail Speedcross Vario silver Løbesko Black Metallic 2 ppx4rq
Klein Jeans Black Reversible Calvin Dunjakker Puffer SqaAxRawd
Metallic Salomon Speedcross 2 Trail silver Løbesko Black Vario
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Salomon Trail Metallic Speedcross silver Black Løbesko 2 Vario
Ichi Grey Tito Ichi Feather Tito Vinterjakker CSq05w77H New Look Vinterjakker New Look Burgundy Pelted Zqg8xwd