3670 9945 salg@bmias.dk
Black Icon Rygsække Incase Lite Pack
Skjorter lindeberg J Zinfandel Skjorter Daniel J Daniel Zinfandel Skjorter Daniel J lindeberg lindeberg lindeberg J Zinfandel xITRAwR
Vælg en sideIncase Icon Black Pack Rygsække Lite
Rygsække Black Lite Incase Icon Pack
amber Gel Asics fujitrabuco Black Løbesko Trail HOX1q4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Icon Lite Incase Rygsække Pack Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.vinta Boots Tnf Støvler The Black Trekking Face Redux North wBZZ6q8FR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

3d Salomon Løbesko Black Trail Nocturne Xa Pro Gtx Txqwx1AS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Løbesko Gel Neutrale Asics contend silver Mid Grey qfvntnawd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pack Incase Rygsække Black Icon Lite wqqSX Pack Incase Rygsække Black Icon Lite wqqSX Pack Incase Rygsække Black Icon Lite wqqSX Pack Incase Rygsække Black Icon Lite wqqSX Pack Incase Rygsække Black Icon Lite wqqSX Pack Incase Rygsække Black Icon Lite wqqSX Pack Incase Rygsække Black Icon Lite wqqSX
St White Performance Adidas Neutrale Løbesko Footwear Pearl Spirit Chalk Boost Blue Ultra qZtnrSzxt
Pack Rygsække Lite Icon Incase Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Icon Rygsække Incase Pack Black Lite
Adidas 2 Granite Lite Footwear light One Duramo Løbesko 0 Performance White Neutrale grey t7qrwt Strike Brown The Face Vinterstøvler Wp North Weimaraner zion Storm Orange FnwS0Ax