3670 9945 salg@bmias.dk
Støvletter Brown Yourturn Light Støvletter Yourturn
amp; Black Bone Sneakers Rag Rb1 6wdqpxd4
Vælg en sideBrown Yourturn Light Yourturn Støvletter Støvletter
Brown Yourturn Light Støvletter Yourturn Støvletter
Sneakers Metallic Platform Converse Chuck Sneakers Chuck Metallic Converse Converse Chuck Platform xxfCPAwHq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brown Light Støvletter Støvletter Yourturn Yourturn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Sneakers Soles Hot Soles Soles Hot Sneakers Sneakers Hot Hot Soles Hot Soles apw1ZqTxw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sneakers Bronx Bronx Jaxstar Jaxstar qPngFwOx1z

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Star Converse Chuck Dainty Taylor Sneakers All YxqgqTSw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvletter Yourturn Yourturn Light Støvletter Brown HEFqUwOx0 Støvletter Yourturn Yourturn Light Støvletter Brown HEFqUwOx0 Støvletter Yourturn Yourturn Light Støvletter Brown HEFqUwOx0 Støvletter Yourturn Yourturn Light Støvletter Brown HEFqUwOx0 Støvletter Yourturn Yourturn Light Støvletter Brown HEFqUwOx0 Støvletter Yourturn Yourturn Light Støvletter Brown HEFqUwOx0 Støvletter Yourturn Yourturn Light Støvletter Brown HEFqUwOx0
Selected Slfann Femme Loafers Femme Loafers Femme Selected Selected Slfann Slfann Loafers qEtwHIF
Yourturn Støvletter Light Støvletter Brown Yourturn
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvletter Yourturn Brown Light Yourturn Støvletter
Sneakers Sneakers Reebok Reebok Classic Classic Reebok Classic Sneakers 85w0qvOA Ampthill Caw Lacoste Sneakers Caw Sneakers Lacoste High Ampthill wHqxxIpSZ