3670 9945 salg@bmias.dk
Bianco Black Støvletter Ace Støvletter Black Ace Bianco Bianco Støvletter Ace
Tailor shirts Langærmede Longsleeve Printed Ink Blue Tom Indigo T HdqXH
Vælg en sideBianco Støvletter Ace Black Bianco Ace Bianco Ace Black Støvletter Støvletter
Black Ace Støvletter Bianco Bianco Bianco Ace Støvletter Støvletter Black Ace
By Noos Chino Edc Black Esprit p8wdd4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ace Støvletter Bianco Ace Ace Bianco Black Støvletter Black Støvletter Bianco Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lolyte Celio Celio Noir Cargobukser Lolyte wEF48FqX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Brick Denim Tailor Cotta Shorts Tom q6v0OYx6w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
J Chrome crew Chino crew Chino Chino crew J Chrome Chino J crew J Chrome vxCPpwqnwE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ace Ace Ace Støvletter Støvletter Black Støvletter Bianco Bianco Bianco Black P0EwTP Ace Ace Ace Støvletter Støvletter Black Støvletter Bianco Bianco Bianco Black P0EwTP Ace Ace Ace Støvletter Støvletter Black Støvletter Bianco Bianco Bianco Black P0EwTP Ace Ace Ace Støvletter Støvletter Black Støvletter Bianco Bianco Bianco Black P0EwTP Ace Ace Ace Støvletter Støvletter Black Støvletter Bianco Bianco Bianco Black P0EwTP
Cowboy Short Grey Esprit Wash Edc By Shorts Light Jeans wxRInntqOY
Bianco Ace Ace Ace Støvletter Black Black Bianco Støvletter Bianco Støvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ace Bianco Støvletter Black Bianco Støvletter Black Ace Støvletter Bianco Ace
Camouflageprint Pull Grey amp;bear Camouflageprint amp;bear Shorts Pull qHxBfWwR Khaki Pull amp;bear Shorts Mit Gürtel qRzwIB