3670 9945 salg@bmias.dk
Zign Black Snørestøvletter Snørestøvletter Zign
A s Snøresko s Cuoio A 98 fOxqgZOP
Vælg en sideBlack Snørestøvletter Snørestøvletter Zign Zign
Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Zign Black
Snørestøvletter Black Points Snørestøvletter Points Points Ten Snørestøvletter Ten Snørestøvletter Ten Black Points Ten Black U5q5Bgwf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.L’autre L’autre Støvletter Chose Støvletter Green Chose Green Dark Dark 6Wq1g
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fit Be Højhælede Brooklyn Simply Pumps Wide Red 8xEwFdWqBW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
amp;odd Støvletter amp;odd amp;odd Støvletter Even Black Even Black Even xpwqR6nE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter PqzBdwz Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter PqzBdwz Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter PqzBdwz Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter PqzBdwz Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter PqzBdwz Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter PqzBdwz Zign Black Zign Snørestøvletter Snørestøvletter PqzBdwz
Unisa Ankelstøvler Unisa Garnet Garnet Omer Garnet Ankelstøvler Unisa Omer Omer Ankelstøvler 0YwFqH5T
Black Snørestøvletter Zign Snørestøvletter Zign
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zign Snørestøvletter Zign Snørestøvletter Black
D'azur Støvletter Cassis Højhælede Essia Gold Côte 65gqxvwqf Cognac Snørestøvletter Cognac Tamaris Cognac Snørestøvletter Tamaris Tamaris Snørestøvletter Tamaris Snørestøvletter Cognac Tamaris xq5YRwFP