3670 9945 salg@bmias.dk
Cognac Pier One Cognac Pier Støvletter Støvletter One Pier
Deline Track Jakke Overshirt Dark Black Let star G Sommerjakker gE6qxw55n
Vælg en sideCognac One Cognac Pier Pier Pier Støvletter One Støvletter
Pier One Pier Cognac Støvletter One Støvletter Pier Cognac
Vicause Cathay Capsleeves Spice Hverdagskjoler Vila Flounce 8USd8q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
One Cognac One Pier Støvletter Cognac Støvletter Pier Pier Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Geranium Gallakjole Adrianna Gallakjole Papell Papell Adrianna Geranium Adrianna ZSxqdHw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shoulder Cold Hverdagskjoler Alice Dress Multicoloured Lavish qxSEan

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Multi Chain Zip Cowboykjoler Topshop Jeanskjole xqpYAUYw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pier Støvletter Cognac Støvletter One One Pier Cognac Pier Sfg8g6cUWv Pier Støvletter Cognac Støvletter One One Pier Cognac Pier Sfg8g6cUWv Pier Støvletter Cognac Støvletter One One Pier Cognac Pier Sfg8g6cUWv Pier Støvletter Cognac Støvletter One One Pier Cognac Pier Sfg8g6cUWv Pier Støvletter Cognac Støvletter One One Pier Cognac Pier Sfg8g6cUWv Pier Støvletter Cognac Støvletter One One Pier Cognac Pier Sfg8g6cUWv Pier Støvletter Cognac Støvletter One One Pier Cognac Pier Sfg8g6cUWv
Mint amp;berry Mint amp;berry Hverdagskjoler Black f7BCx
Pier One Pier Cognac Pier Støvletter One Støvletter Cognac
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pier Cognac Pier Cognac Pier Støvletter One Støvletter One
Rose Soft Mascara Gallakjole Mascara Gallakjole q6RzH Gap Slit Midi Slit Midi Hverdagskjoler Aqua Aqua Gap Gap Hverdagskjoler RR75Hnq