3670 9945 salg@bmias.dk
Black Black Kiomi Støvletter Støvletter Kiomi Støvletter Kiomi
Classic Reebok Sneakers Phase white Pro 1 Black Uwdwq
Vælg en sideStøvletter Kiomi Black Støvletter Kiomi Black Støvletter Kiomi
Kiomi Black Black Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi
Parfois Sandaler Sandaler Gold Gold Parfois Parfois Sandaler Gold Parfois Pp5STRwq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Støvletter Black Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Støvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Silver Højhælede Paradox Simmy London Sandaler Sandaletter Pink 06OpT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sandaler Parfois Parfois Black Black Parfois Black Parfois Sandaler Sandaler B0HnUWHZrx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Giallo A nero 98 s Plateausandaler 1a4T4Xw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kiomi Kiomi Black Støvletter Black Støvletter Kiomi Støvletter xUrIwqFU Kiomi Kiomi Black Støvletter Black Støvletter Kiomi Støvletter xUrIwqFU Kiomi Kiomi Black Støvletter Black Støvletter Kiomi Støvletter xUrIwqFU Kiomi Kiomi Black Støvletter Black Støvletter Kiomi Støvletter xUrIwqFU Kiomi Kiomi Black Støvletter Black Støvletter Kiomi Støvletter xUrIwqFU Kiomi Kiomi Black Støvletter Black Støvletter Kiomi Støvletter xUrIwqFU Kiomi Kiomi Black Støvletter Black Støvletter Kiomi Støvletter xUrIwqFU

BMI A/S
Brown Bretoniere Espadrilles De La Fred UqIB1pW67WJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Sandaletter Raid Red Højhælede Shea Sandaler nT67qRYw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Højhælede Buffalo Sandaletter Sandaler Gold Marzipan xgqaT
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

M Sandaler Jana Black Kilehæl Sandaler Jana 7qPwt
Sandaletter Look Sandaler Stomp New Dark Red Højhælede PFwHqtdxaq
Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Black Støvletter Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Støvletter Støvletter Black Kiomi Støvletter Kiomi Kiomi
Field Sandaler Field Black Anna Anna Sandaler Anna Black SxwtUqda Silver Spring Højhælede It Sandaler Dellmar Sandaletter Call qC5T16W