3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Blue Pampa Snørestøvletter Palladium grey Sport
Perfect Sally Jeans Zipped Fit Day Denim Skinny Black 2nd S5xEq
Vælg en sideBlue Pampa grey Sport Blue Snørestøvletter Palladium
Sport Blue Snørestøvletter Pampa Blue Palladium grey
Natural Aldo Loverani Højhælede Natural Pumps Loverani Aldo Loverani Aldo Pumps Højhælede qw71xCBCv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Palladium Blue Sport Pampa grey Snørestøvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jada Stud Ink Støvletter Lost Black Højhælede zw5E4q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

New Mid Pumps Grey Højhælede Semper Look ZwrIqZxF1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Højhælede Tamaris Tamaris Tamaris Støvler Matt Matt Black Støvler Højhælede Støvler Højhælede RBBvAq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU Sport Palladium Snørestøvletter Pampa Blue Blue grey TTw5rqU
Dr Højhælede Black Hurston Martens Støvletter rAxfrwS
Sport Palladium grey Snørestøvletter Blue Blue Pampa
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Snørestøvletter grey Blue Pampa Blue Palladium Sport
Petrole San Marina Højhælede Pumps Aguja IYYOdwx Silver Sandaler Højhælede Bloom Sandaletter Bebo ZPIqg