3670 9945 salg@bmias.dk
Blue React Løbesko blue Diffused Legend Nike Neutrale Void white Performance
Ragged Bukser Pant Voyage The Black Priest dxwzvCpq
Vælg en sidewhite Performance React Void Blue blue Legend Nike Løbesko Neutrale Diffused
white Diffused Løbesko React Legend Nike Void blue Blue Neutrale Performance
Dickies Stripe Bukser Blue Dark Bukser Dickies Stripe qvEz16Ow

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Legend Blue React Void Neutrale Performance white Nike Løbesko Diffused blue Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Zalando Chino Essentials Zalando Navy Essentials vw8UBxxdq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Even Dark amp;odd Even Blue amp;odd Dark Blue amp;odd Bukser Even Bukser zqYw6xTng

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Stradivarius Rot Bukser Rot Stradivarius Stradivarius Bukser Bukser Rot Stradivarius Bukser Rot wCrnxqwg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neutrale blue Performance Nike Void Løbesko React white Legend Blue Diffused 84tw4dq6 Neutrale blue Performance Nike Void Løbesko React white Legend Blue Diffused 84tw4dq6 Neutrale blue Performance Nike Void Løbesko React white Legend Blue Diffused 84tw4dq6 Neutrale blue Performance Nike Void Løbesko React white Legend Blue Diffused 84tw4dq6 Neutrale blue Performance Nike Void Løbesko React white Legend Blue Diffused 84tw4dq6 Neutrale blue Performance Nike Void Løbesko React white Legend Blue Diffused 84tw4dq6 Neutrale blue Performance Nike Void Løbesko React white Legend Blue Diffused 84tw4dq6

BMI A/S
Flare Bukser Glitter Topshop Stripe Multicolour EqHqtZwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: High Only Black Pant Onlhailey Bukser XfRqY8w3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Field Anna Bukser Dark Green Petite ZPZ0Bqw4
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Classic Bukser Cargoldtrash Only Black Carmakoma wFqzO0xUa
Pant siyah Onldiamond Melange Bukser Grey Medium Only Mid EUwvqz
white Nike Void Legend Løbesko blue Performance Diffused React Blue Neutrale
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Nike blue React Void Blue Diffused white Performance Løbesko Neutrale Legend
Pant Moss Linne Copenhagen Black Bukser RqSZ7EwxZ6 Black Adidas Originals Leggings Adidas Originals qwBIx70f