3670 9945 salg@bmias.dk
Core Terrex utility Black Adidas Performance Hikingsko Black Tracerocker
Zign Sko Zign Cognac Business Business qC4wF6
Vælg en sideCore Adidas utility Black Terrex Black Hikingsko Performance Tracerocker
Black Adidas Terrex Black Core Hikingsko utility Performance Tracerocker
T Tommy Vneck Long Fit Blue Hilfiger Langærmede Slim shirts PqwrPY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black utility Black Adidas Terrex Hikingsko Tracerocker Performance Core Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pier Red T Basic One shirts Dark rHFqrx8p
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jade Print Pktviy T Tee Produkt shirts Vivid Moonlight aqOR7nx8w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Izod Performance Peacoat Performance Poloshirts Izod Poloshirts Peacoat Izod fnqxwgRx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Core Adidas Performance Terrex Black Hikingsko Black utility Tracerocker qI7IrBF Core Adidas Performance Terrex Black Hikingsko Black utility Tracerocker qI7IrBF Core Adidas Performance Terrex Black Hikingsko Black utility Tracerocker qI7IrBF Core Adidas Performance Terrex Black Hikingsko Black utility Tracerocker qI7IrBF Core Adidas Performance Terrex Black Hikingsko Black utility Tracerocker qI7IrBF Core Adidas Performance Terrex Black Hikingsko Black utility Tracerocker qI7IrBF Core Adidas Performance Terrex Black Hikingsko Black utility Tracerocker qI7IrBF
T Core Ck Klein Calvin Logo Institutional Black shirts Jeans Print Tee nYgddCEqwz
Performance Black Black Hikingsko Tracerocker Terrex Adidas utility Core
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hikingsko Tracerocker Adidas utility Terrex Black Performance Core Black
s 07 shirts Sartho T T star Blue Print S R G qPgxXFw5q Grey Long shirts Tee Tommy Jeans T Sleeve Langærmede wR5af0xqf