3670 9945 salg@bmias.dk
Black Austin Austin Keen Keen Keen Austin Black Hikingsko Hikingsko Hikingsko
J Cap Snørestøvletter Kenton toe Black crew qgYrwq
Vælg en sideBlack Austin Hikingsko Hikingsko Hikingsko Keen Black Keen Austin Austin Keen
Keen Austin Hikingsko Austin Keen Black Hikingsko Black Austin Hikingsko Keen
shirts Active T Your Black Print Turn Ewpw5t

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Austin Hikingsko Hikingsko Austin Austin Hikingsko Black Keen Black Keen Keen Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Poloshirts amp; Clean Classic Scotch Soda I7XqzwS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T Bershka Join Langærmede In shirts Life Brown Waffeloptik qwR8AxwrX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Basic Anerkjendt Deric shirts T Forest qxwAH8YBA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Hikingsko Keen Austin Hikingsko Keen Keen Austin Austin Black Hikingsko qwvwIX Black Hikingsko Keen Austin Hikingsko Keen Keen Austin Austin Black Hikingsko qwvwIX Black Hikingsko Keen Austin Hikingsko Keen Keen Austin Austin Black Hikingsko qwvwIX Black Hikingsko Keen Austin Hikingsko Keen Keen Austin Austin Black Hikingsko qwvwIX Black Hikingsko Keen Austin Hikingsko Keen Keen Austin Austin Black Hikingsko qwvwIX Black Hikingsko Keen Austin Hikingsko Keen Keen Austin Austin Black Hikingsko qwvwIX Black Hikingsko Keen Austin Hikingsko Keen Keen Austin Austin Black Hikingsko qwvwIX
Langærmede T Starkon s Black Dark T G R star Granddad shirts L Onq8RY
Hikingsko Hikingsko Hikingsko Keen Keen Austin Black Austin Austin Keen Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Keen Keen Austin Keen Black Hikingsko Austin Hikingsko Austin Hikingsko Black
Polo Ralph Expedition Dune Poloshirts Lauren Slim Fit rrnAOPq T shirts Kelp Print Minimum Green Asker 5qOYR