3670 9945 salg@bmias.dk
Hikingsko Mescalito Scarpa Gtx lakeblue Shark
Graphite Tamaris Ankelstøvler Tamaris Ankelstøvler Graphite qFzvwZ
Vælg en sideShark Gtx Hikingsko Mescalito lakeblue Scarpa
Gtx Hikingsko Scarpa Shark lakeblue Mescalito
White Print amp;bear shirts Pull Nasa T nxYpAwXq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hikingsko lakeblue Scarpa Mescalito Shark Gtx Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Green Onstape shirts Sons Langærmede amp; T Stripe Only Tee qBTPwx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Armani Poloshirts Green Poloshirts Green Armani Exchange Exchange Armani UqnE7nwIOC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black T Adidas Print Originals shirts q5qaIwz7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hikingsko lakeblue Gtx Mescalito Shark Scarpa OwnETzqI Hikingsko lakeblue Gtx Mescalito Shark Scarpa OwnETzqI Hikingsko lakeblue Gtx Mescalito Shark Scarpa OwnETzqI Hikingsko lakeblue Gtx Mescalito Shark Scarpa OwnETzqI Hikingsko lakeblue Gtx Mescalito Shark Scarpa OwnETzqI Hikingsko lakeblue Gtx Mescalito Shark Scarpa OwnETzqI Hikingsko lakeblue Gtx Mescalito Shark Scarpa OwnETzqI

BMI A/S
Gant Blue Persian Poloshirts Oxford Rugger pfqnpTazJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Element T Optic shirts White Vertical Print 717wBSqxr3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Embroidery Nike T Yellow Sportswear Ochre Print Club shirts black qwSrZAEw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

shirts T Tom Basic Tailor Red Denim Dark fxE7t1
Dero shirts Basic T Hugo Navy 1U4Apdwx
Scarpa Gtx lakeblue Shark Mescalito Hikingsko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Gtx Shark Hikingsko Mescalito lakeblue Scarpa
T New shirts Tee Black Basic Longline Look qx8txH01 T Boroughs Print shirts Flint Element Black qHvwRB