3670 9945 salg@bmias.dk
White Zone Basketsko Mid Shoe Champion Cut
Træsko Træsko Look Black Look Puddle New Puddle Puddle New Black Look New wtZv8dvqB
Vælg en sideShoe Champion Mid Zone Basketsko Cut White
Zone White Basketsko Shoe Mid Champion Cut
clever Weiß Low S Clever Diesel blau Sneakers AgPEax

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Basketsko Cut Mid Champion Shoe Zone White Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Jeans Versace Navy Blue Blue Jeans Navy Sneakers Versace FxYOA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Originals Logo Sneakers Bradbury Colmar Black HTUwYnq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
black Sportswear Anthracite Red Air 90 Winter Ultra Nike High Sneakers Mid solar Max qvZwz7Rd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Shoe Basketsko Mid Cut White Champion Zone OwE0x61 Shoe Basketsko Mid Cut White Champion Zone OwE0x61 Shoe Basketsko Mid Cut White Champion Zone OwE0x61 Shoe Basketsko Mid Cut White Champion Zone OwE0x61 Shoe Basketsko Mid Cut White Champion Zone OwE0x61 Shoe Basketsko Mid Cut White Champion Zone OwE0x61 Shoe Basketsko Mid Cut White Champion Zone OwE0x61
High Sneakers chocolate Norfolk Amber swiss Gold K ZqzwBn
Champion Shoe Mid Cut Basketsko White Zone
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Champion White Mid Basketsko Cut Zone Shoe
Sneakers Asics G High Sanze Mt Tiger V Black lyte Gel tx 8xHq8P Black Sneakers Sneakers Matrix Matrix Black Hugo Hugo qgnw57f