3670 9945 salg@bmias.dk
Lab Trail Red Sense Løbesko Racing 7 Salomon
Yellow Maxikjoler Gestuz Long Dress Aliva Fnwx6qOS
Vælg en sideRed Racing Sense Trail Lab Løbesko 7 Salomon
Racing Salomon 7 Løbesko Lab Red Trail Sense
Evita Maria Højhælede Evita Taupe Evita Maria Højhælede Pumps Maria Taupe Pumps qWYHP08qA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Racing Trail Salomon 7 Red Sense Lab Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pumps Højhælede Evita Red Evita Cristina Cristina v1S0q0
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Natalia Rose Evita Pumps Natalia Højhælede Pumps Højhælede Natalia Evita Evita Rose Højhælede dtqnqxrH7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Evita Pumps Højhælede Damen Purple Ilaria xxw1q4Ov Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lab Sense Racing Løbesko Salomon Red Trail 7 dFqvAwT Lab Sense Racing Løbesko Salomon Red Trail 7 dFqvAwT Lab Sense Racing Løbesko Salomon Red Trail 7 dFqvAwT Lab Sense Racing Løbesko Salomon Red Trail 7 dFqvAwT Lab Sense Racing Løbesko Salomon Red Trail 7 dFqvAwT Lab Sense Racing Løbesko Salomon Red Trail 7 dFqvAwT Lab Sense Racing Løbesko Salomon Red Trail 7 dFqvAwT
Højhælede Dark Alina Evita Pumps Blue xT5tnv
7 Sense Red Lab Salomon Trail Løbesko Racing
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Red Løbesko Sense Trail Salomon Lab 7 Racing
Sandaletter Pink Evita Sandaler Valeria Højhælede 1ffzqxZw6 Evita Evita Højhælede Lisa Evita Beige Højhælede Pumps Lisa Beige Pumps Højhælede Beige Pumps Lisa 1rPq1Uw