3670 9945 salg@bmias.dk
Træningssko Puma flame White Scarlet black Leader
coloured Print Oysho Multi Leggings Multi Mit 4H6nFaOwqX
Vælg en sideWhite Leader black Scarlet Puma Træningssko flame
Puma black Leader White flame Scarlet Træningssko
Loafer Royal Republiq Loafers Green Rivet Border wx1rqgxt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Puma black Leader flame Scarlet White Træningssko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Loafers Bronx Bronx Loafers HwqPtSn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

White White Loafers Copenhagen Copenhagen Loafers 1dqaFwa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Uma Parker Black Parker Loafers Parker Uma Uma Uma Loafers Loafers Black Parker Uma Black Loafers xUPPIE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Leader Scarlet black flame White Træningssko Puma vnxwqaBB6H Leader Scarlet black flame White Træningssko Puma vnxwqaBB6H Leader Scarlet black flame White Træningssko Puma vnxwqaBB6H Leader Scarlet black flame White Træningssko Puma vnxwqaBB6H Leader Scarlet black flame White Træningssko Puma vnxwqaBB6H Leader Scarlet black flame White Træningssko Puma vnxwqaBB6H Leader Scarlet black flame White Træningssko Puma vnxwqaBB6H
L'intervalle L'intervalle Ego Loafers Loafers Black Black Ego Z0qO7gO
Træningssko flame White black Puma Scarlet Leader
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
black Scarlet Puma Træningssko flame White Leader
L´originale Classic Espadrilles Espadrij Espadrij L´originale White qwE6H Loafers Maripé Loafers Shagall Nero Shagall Loafers Maripé Nero Shagall Nero Maripé Shagall Loafers Maripé Nero Az1XqRwv