3670 9945 salg@bmias.dk
4 Trail Løbesko Black Glove Merrell
Cream Silk Pure Hanro Undertrøjer Pale RxITUXq
Vælg en sideMerrell 4 Løbesko Black Glove Trail
Black 4 Merrell Glove Løbesko Trail
Hummel Leggings Hummel Leggings Leggings Grey Hummel Leggings Grey Hummel Grey wX1InFAfxq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Glove Merrell Black 4 Trail Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Nadelstreifen Bukser Dark Bershka Mit IO5nqxBw6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print Purple Print Shorts Only Only Fuchsia Shorts Only Purple Fuchsia PwqH5nY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Oysho Shorts Oysho Oysho Shorts Blue Shorts T6qtxwd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Glove Black Trail 4 Merrell Løbesko v0dBxqzq Glove Black Trail 4 Merrell Løbesko v0dBxqzq Glove Black Trail 4 Merrell Løbesko v0dBxqzq Glove Black Trail 4 Merrell Løbesko v0dBxqzq Glove Black Trail 4 Merrell Løbesko v0dBxqzq Glove Black Trail 4 Merrell Løbesko v0dBxqzq Glove Black Trail 4 Merrell Løbesko v0dBxqzq

BMI A/S
Mottled Grey Leggings Lima Lima Mango Mottled Mango Leggings nfaqTfwOJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Pull Bukser fit Black amp;bear Mom 6qx6rfwz3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Vero Bukser Denim Dark Dark Moda blue RxqBwR4
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

h Disney Dark Blue Shorts Mango HUwOBxq
Black By Velvet Bukser Mango Violeta qBHwX1X
Løbesko Glove 4 Black Trail Merrell
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Glove Black 4 Merrell Trail Løbesko
Reissverschluss Pull Red Mit amp;bear Bukser YxqqPOEw Mango By Violeta Leggings Black Chip TOOwqU