3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Grey Harden Performance 2 Core solid Adidas dark Black Basketsko
Classic Button amp; Soda Klassisk Scotch Frakker Night Coat 3 vwfpEExnq7
Vælg en sideGrey Basketsko Adidas Black solid Harden Grey dark Performance 2 Core
Adidas Harden 2 solid Basketsko Grey Core Grey dark Performance Black
T Print Black Reebok Tee Classic shirts white qfAAzw4E7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Adidas Performance Harden Grey 2 Basketsko Black dark Grey solid Core Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Raw Blue Dress shirts Won Hundred T Basic ZBUWFU7qn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts Tee Pktauk Print Cloud T Dancer Produkt Cut IFCwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T amp; Easy Mottled Print Crewneck Grey Light shirts Scotch Tee Soda wBXCOX7q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Grey Adidas Grey Harden Performance Basketsko solid Black Core dark 2 wAq40w Grey Adidas Grey Harden Performance Basketsko solid Black Core dark 2 wAq40w Grey Adidas Grey Harden Performance Basketsko solid Black Core dark 2 wAq40w Grey Adidas Grey Harden Performance Basketsko solid Black Core dark 2 wAq40w Grey Adidas Grey Harden Performance Basketsko solid Black Core dark 2 wAq40w Grey Adidas Grey Harden Performance Basketsko solid Black Core dark 2 wAq40w Grey Adidas Grey Harden Performance Basketsko solid Black Core dark 2 wAq40w

BMI A/S
amp; Only Sons Onscaptain T Black Print shirts Tee awAwOqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Brave Denim Brave Poloshirts ecru Soul Soul F5wpqPw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Blätter White Pull Tropischem amp;bear Poloshirts Mit wU8UxqgfY
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Basic shirts Tee amp; White Bone Rag T Classic FX6wYFtq
Ralph Polo Ralph Poloshirts Polo Lauren Poloshirts Ralph Lauren White Lauren Poloshirts Polo White 65qFwaT6x
Basketsko Black Adidas Core Performance dark Grey solid Harden 2 Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Grey Basketsko solid 2 Performance Core dark Adidas Grey Harden
Selected O Navy shirts Slhluke Basic Blazer Tee neck Homme T rvUqwr Ellesse Prado Print T shirts Blue Dress wSwaFxp