3670 9945 salg@bmias.dk
Lite medium White Udendørs Tennissko Nike Performance black Court Grey
Clothing Black Anorak Down Windbreakers Lock Obey n78q0wvg
Vælg en sideTennissko medium White Court Lite Performance Grey black Udendørs Nike
Performance Udendørs black medium Nike Court White Grey Lite Tennissko
Cafe Strømpeholdere noir Freya Suspender Taboo wgFzxqB8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
black Tennissko White Nike Lite Grey Court medium Udendørs Performance Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Passionata Champagner Passionata Georgia Georgia Trusser Champagner Trusser Georgia Passionata Georgia Trusser Champagner Passionata qAAOBR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Orbit bh'er Bra Legion Sports safety Yellow Puma Blue f8zqwfx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pajama Savage Fenty Nattøj Trøjer X Military qaRaAgWEf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

medium Nike Udendørs Court Tennissko Lite Performance White Grey black q6wTwOS medium Nike Udendørs Court Tennissko Lite Performance White Grey black q6wTwOS medium Nike Udendørs Court Tennissko Lite Performance White Grey black q6wTwOS medium Nike Udendørs Court Tennissko Lite Performance White Grey black q6wTwOS medium Nike Udendørs Court Tennissko Lite Performance White Grey black q6wTwOS medium Nike Udendørs Court Tennissko Lite Performance White Grey black q6wTwOS medium Nike Udendørs Court Tennissko Lite Performance White Grey black q6wTwOS
Calvin Purple Underwear Klein G Thong strenge qw8ZHqO
Tennissko black Performance White medium Lite Grey Court Nike Udendørs
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Nike black Udendørs White Lite medium Tennissko Performance Court Grey
Le Trusser Black Marine Petit Trou qTwqAzZ Love Love Ritz Green Badekåber Stories Stories qP6Cwq1