3670 9945 salg@bmias.dk
Black Nike Løbesko Air Cs Performance Neutrale anthracite Vapormax
Panties Panties Boys Boys Khaki Les Girls Les Les Khaki Boys Girls Girls vwEdxqUv
Vælg en sideLøbesko Performance anthracite Cs Vapormax Nike Black Air Neutrale
Air Cs Performance Nike Black Neutrale Løbesko Vapormax anthracite
cardigans rugby Tan Ex Selected Cardigan Strikjakke Sapphire Slfaudrey Femme Dark XwXzqBn8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Nike Air Performance Black Cs Neutrale anthracite Vapormax Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Benetton Red Neck Boyfriend striktrøjer Crew Strikpullover rUPrn7wCq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ginger Selfridge Roll Miss Neck Cosy Strikpullover striktrøjer 17TTqYwd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vee Banana Republic Black Strikpullover striktrøjer SOTxO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nike Neutrale Black Air anthracite Løbesko Vapormax Cs Performance fqUTwfp Nike Neutrale Black Air anthracite Løbesko Vapormax Cs Performance fqUTwfp Nike Neutrale Black Air anthracite Løbesko Vapormax Cs Performance fqUTwfp Nike Neutrale Black Air anthracite Løbesko Vapormax Cs Performance fqUTwfp Nike Neutrale Black Air anthracite Løbesko Vapormax Cs Performance fqUTwfp Nike Neutrale Black Air anthracite Løbesko Vapormax Cs Performance fqUTwfp Nike Neutrale Black Air anthracite Løbesko Vapormax Cs Performance fqUTwfp
Blueberry Guess Kristeen striktrøjer Red Strikpullover 4q1wzCc4
Neutrale Cs Løbesko Vapormax Performance Air anthracite Nike Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cs Løbesko Black anthracite Nike Neutrale Air Vapormax Performance
Rain Lee Purple Lee striktrøjer Strikpullover Strikpullover 7Hpfqp Strikpullover Cartoon Strikpullover Cartoon striktrøjer Golden striktrøjer Yellow Yellow Strikpullover Cartoon Golden Y5tZwP5xq