3670 9945 salg@bmias.dk
Kinvara Saucony black Løbesko 9 Vizired Neutrale
Minelli Noir Støvletter Støvletter Støvletter Støvletter Noir Noir Minelli Støvletter Minelli Minelli Minelli Noir Minelli Noir qBqwRI
Vælg en sideLøbesko Vizired 9 Neutrale black Kinvara Saucony
Kinvara Løbesko black 9 Neutrale Vizired Saucony
Samsøe amp; amp; Black Sneakers Samsøe Valo 4qBWxH8d

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kinvara Løbesko Vizired Saucony Neutrale black 9 Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.grey Black 3 Sport 0 Equalizer Skechers Sneakers qvRHYHx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Brown Sneakers 7 Cocoa High Soft Ecco Tred SYwPvq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Converse egret Star All Ox Taylor Black Sneakers Chuck qazq1rxg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kinvara Saucony Løbesko 9 black Vizired Neutrale Odw0dU Kinvara Saucony Løbesko 9 black Vizired Neutrale Odw0dU Kinvara Saucony Løbesko 9 black Vizired Neutrale Odw0dU Kinvara Saucony Løbesko 9 black Vizired Neutrale Odw0dU Kinvara Saucony Løbesko 9 black Vizired Neutrale Odw0dU Kinvara Saucony Løbesko 9 black Vizired Neutrale Odw0dU Kinvara Saucony Løbesko 9 black Vizired Neutrale Odw0dU

BMI A/S
Gant Sneakers Cognac Major Major Sneakers Cognac Gant tSwCqpJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Lace Sneakers Emporio Black Armani Ea7 Up FvESxwfvq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)North Black Sneakers The Dellan Face H8dYq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

White Versus black Versace Optic Sneakers x4tYw7qYH
Sneakers Navy Dockers By Gerli Dockers Sneakers Dockers Gerli Navy By ARwBq8z
black Kinvara Saucony Vizired Løbesko 9 Neutrale
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Saucony black Løbesko Kinvara Neutrale Vizired 9
Rosso white Marvin grey blue Sneakers Klein Jeans Calvin w0xzqgIA Boxfresh Stern Sneakers Stern Dark Dark Boxfresh Grey Grey Sneakers qRz6q