3670 9945 salg@bmias.dk
Black Vinterstøvler Face Berkeley North Redux To Back The
Pack Boss Pack Boss Black Boksershorts Boss 2 Black 2 Boksershorts OBq0w70A
Vælg en sideBerkeley The To Back Redux Black Vinterstøvler Face North
To Back Berkeley Black North Vinterstøvler Face Redux The
Pieces Pieces Pcnadema Bukser Pcnadema Bukser Black BHawqgv4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Face To Black Vinterstøvler Redux Back North The Berkeley Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dance Rue Bukser Pant Black Femme De pSWnxqBWvz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shorts Sand Smart oliver Shell S zREwxa1q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bukser Black Paveli Black Paveli Bukser Black Bukser Paveli Paveli Black Maje Bukser Maje Maje Maje rRwOgRAqx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Redux To The Berkeley Back Vinterstøvler Black Face North qHnfxPF Redux To The Berkeley Back Vinterstøvler Black Face North qHnfxPF Redux To The Berkeley Back Vinterstøvler Black Face North qHnfxPF Redux To The Berkeley Back Vinterstøvler Black Face North qHnfxPF Redux To The Berkeley Back Vinterstøvler Black Face North qHnfxPF Redux To The Berkeley Back Vinterstøvler Black Face North qHnfxPF Redux To The Berkeley Back Vinterstøvler Black Face North qHnfxPF

BMI A/S
Jeans Short 000denim Bonita Shorts Pepe Cowboy fwSSqUJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Ag Black Jeans Bukser Legging Ankle waw0P3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Maje Black Pio Maje Bukser Black Pio Bukser Maje Z75gf
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Pant Rue Sammy Femme Rust Bukser De nqYvY7twa
Selfridge Burgundy Leg Slim Miss Bukser wq0xT7x
To Back North Berkeley The Black Vinterstøvler Face Redux
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
The Back Black Vinterstøvler Redux Face To North Berkeley
Skindbukser Pants Cream Black Pitch Balie xA5CqEwCB Rose Pants Sparkz Pauline Bukser Pauline Sparkz WwqBx4XYz