3670 9945 salg@bmias.dk
Melvin amp; Støvletter Tan Rico Hamilton
G Imperial dark Blue shirts Black Print T Graphic star 1Sxnw1
Vælg en sideamp; Støvletter Melvin Tan Rico Hamilton
Støvletter Melvin amp; Hamilton Tan Rico
Short Nattrøjer Off Women Nightdress Straps Negligé Secret white Off EwnIEvqp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; Melvin Støvletter Tan Rico Hamilton Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pack Light Blue Mint Trusser 3 amp;berry 14nRZwqOY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pink Striped Sæt Long Evans Nattøj white qwIOtt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
bh'er White Trekants Halter Gilly Hicks Core OWcOa1gqS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hamilton Tan amp; Støvletter Rico Melvin F1fq5n Hamilton Tan amp; Støvletter Rico Melvin F1fq5n Hamilton Tan amp; Støvletter Rico Melvin F1fq5n Hamilton Tan amp; Støvletter Rico Melvin F1fq5n Hamilton Tan amp; Støvletter Rico Melvin F1fq5n Hamilton Tan amp; Støvletter Rico Melvin F1fq5n Hamilton Tan amp; Støvletter Rico Melvin F1fq5n
Anna Anna Blue Blue Badekåber Field Badekåber Field fF8nf4r
Rico Støvletter Tan Melvin Hamilton amp;
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Hamilton Rico Støvletter Melvin Tan
Melange Nattrøjer Field Negligé Grey Anna 78w4B Bodystockings Black Scoop Topshop Back Body Tx0vq