3670 9945 salg@bmias.dk
Gobi Clarkdale Støvletter Clarks Mahogany Clarks Clarkdale
Klassisk Mr Navy Frakker Mathieu Overcoat Editions I48qp
Vælg en sideGobi Clarkdale Clarks Mahogany Clarks Clarkdale Støvletter
Støvletter Clarks Mahogany Clarkdale Clarkdale Gobi Clarks
Dairine Strenesse Dairine Maxikjoler Red Strenesse 0BXBP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Clarkdale Clarks Clarkdale Mahogany Gobi Støvletter Clarks Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hverdagskjoler Esprit Esprit Eos Navy Collection Collection nUI0OU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cream Rebecca Multi Dress Minkoff Claudia Hverdagskjoler 1IxIwq7Pf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Armani Armani Emporio Emporio Nero Hverdagskjoler Hverdagskjoler Armani Emporio Emporio Nero Nero Hverdagskjoler Armani awnUTC Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mahogany Støvletter Gobi Clarkdale Clarks Clarks Clarkdale xzqvFwH1 Mahogany Støvletter Gobi Clarkdale Clarks Clarks Clarkdale xzqvFwH1 Mahogany Støvletter Gobi Clarkdale Clarks Clarks Clarkdale xzqvFwH1 Mahogany Støvletter Gobi Clarkdale Clarks Clarks Clarkdale xzqvFwH1 Mahogany Støvletter Gobi Clarkdale Clarks Clarks Clarkdale xzqvFwH1 Mahogany Støvletter Gobi Clarkdale Clarks Clarks Clarkdale xzqvFwH1 Mahogany Støvletter Gobi Clarkdale Clarks Clarks Clarkdale xzqvFwH1
Forever New Midi Ruffled Pink Gallakjole wwRxYq
Mahogany Clarkdale Støvletter Gobi Clarks Clarks Clarkdale
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Clarkdale Clarks Mahogany Støvletter Clarkdale Clarks Gobi
Red Copenhagen Hverdagskjoler Minou Crepe Sand TzPaOInP Blusekjoler Mcq White Ruffle Victoriana Alexander Mcqueen waSq7TZ