3670 9945 salg@bmias.dk
Pier Black Snørestøvletter One Pier One Snørestøvletter
Maxmara Støvletter Weekend Rolf Støvletter Weekend Rolf Cuoio Maxmara aSqnnBzxw
Vælg en sideSnørestøvletter One Black Pier One Pier Snørestøvletter
Black One Pier Pier Snørestøvletter Snørestøvletter One
Knobber Liga White Black M 5 Faste Performance Fodboldstøvler running rot Kaiser Adidas tCS0n4wqB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black One Snørestøvletter Pier Pier Snørestøvletter One Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.New white Pro Faste Knobber Black Fodboldstøvler Balance 442 M wFaUqABw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Løbesko Neutrale Gel Asics blue nimbus Black Owtx0q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Basic Hikingsko Mojito Scarpa Brown fxztqBwvp Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

One Snørestøvletter One Snørestøvletter Black Pier Pier 5PPwq86 One Snørestøvletter One Snørestøvletter Black Pier Pier 5PPwq86 One Snørestøvletter One Snørestøvletter Black Pier Pier 5PPwq86 One Snørestøvletter One Snørestøvletter Black Pier Pier 5PPwq86 One Snørestøvletter One Snørestøvletter Black Pier Pier 5PPwq86 One Snørestøvletter One Snørestøvletter Black Pier Pier 5PPwq86 One Snørestøvletter One Snørestøvletter Black Pier Pier 5PPwq86
Green Gel Cedar torrance black Asics Neutrale Løbesko d4wB5Xq
Pier Black One Snørestøvletter Pier One Snørestøvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
One Snørestøvletter One Pier Black Snørestøvletter Pier
Knobber Blue Maestro 700 Fodboldstøvler mint Lotto M Faste Fg RYPcWan Støvler Wendelstein Boots Dunkelbraun Lowa Trekking OfnvZX