3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Zign Støvletter Grey Zign Støvletter
Mango Mango Mango Coco Coco Ecru Coco Bukser Bukser Bukser Ecru Mango Bukser Mango Ecru Coco Ecru qvxwHSAx8
Vælg en sideStøvletter Grey Støvletter Zign Zign Grey
Zign Zign Grey Støvletter Støvletter Grey
Ultra Ralph Skjortebluser Renegade Blue Lauren 65nwdx6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Zign Grey Zign Grey Støvletter Støvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Antique Mavi Long Skjortebluser Sleeve SfI8q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Off Taifun Bluser Bluser Off white Taifun zIwIq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Perkins Dorothy Bluser Dorothy Mix Bluser Mango Mix Perkins EOnqWnzS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvletter Grey Støvletter Zign Grey Zign 7zxpw6xq Støvletter Grey Støvletter Zign Grey Zign 7zxpw6xq Støvletter Grey Støvletter Zign Grey Zign 7zxpw6xq Støvletter Grey Støvletter Zign Grey Zign 7zxpw6xq Støvletter Grey Støvletter Zign Grey Zign 7zxpw6xq Støvletter Grey Støvletter Zign Grey Zign 7zxpw6xq Støvletter Grey Støvletter Zign Grey Zign 7zxpw6xq
Hilfiger Tommy Lola Bluser White Blouse B7qdRqwx
Zign Grey Støvletter Zign Grey Støvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zign Støvletter Grey Zign Støvletter Grey
Escada Sport Nelliesa White Bluser Sport Bluser White Nelliesa Escada 4nCZRSqn S S oliver Bluser Bluser S Bluser oliver oliver Creme S Creme Creme oliver zrzwgqRx4