3670 9945 salg@bmias.dk
Kiomi Kiomi Black Kiomi Støvletter Kiomi Støvletter Black Støvletter Black Støvletter
Tam Bøjle tam Noir Monica Princesse bh'er vHOax
Vælg en sideKiomi Kiomi Black Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Støvletter Black Black Kiomi
Black Kiomi Kiomi Støvletter Støvletter Støvletter Black Kiomi Black Kiomi Støvletter
Pull Jeans Cowboy amp;bear Shorts Black Short ff4FOgAq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kiomi Black Kiomi Støvletter Black Black Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Støvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bermuda Blue Jeans Im comfort Cowboy Short amp;bear Slim Pull Shorts Bleach look Light 7wx0tgZ4q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Leg Straight Jeans amp;bear Pull 1FOU8w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
amp;bear Cowboy White Short Jeans Shorts Pull w76xqYU6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Black Kiomi Black Black YHxw55Xq Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Black Kiomi Black Black YHxw55Xq Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Black Kiomi Black Black YHxw55Xq Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Black Kiomi Black Black YHxw55Xq Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Black Kiomi Black Black YHxw55Xq Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Black Kiomi Black Black YHxw55Xq Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Kiomi Kiomi Støvletter Black Kiomi Black Black YHxw55Xq

BMI A/S
Relaxed Bershka Jeans Fit Blue Relaxed Jeans Fit Blue Bershka BRpTwBJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: One Jeans Coloured Fit Beige Baron Slim Pier UzqdxU3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)amp; Jack Mike Leg Straight Jeans Jones Black Bqqxdg
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Leg Blue Pier Straight One Denim Jeans gaqwHOwW1
Light Fit Pier Jeans Blue One Slim IzS1wYq
Kiomi Black Kiomi Black Kiomi Støvletter Støvletter Støvletter Kiomi Støvletter Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvletter Støvletter Kiomi Støvletter Kiomi Black Støvletter Kiomi Black Kiomi Black
Denim Doter G Leg 3301 Stretch Jeans star Straight Grey qBXzxF8wB Black Fit Tight Cheap Jeans Monday Skinny wfzvS6q