3670 9945 salg@bmias.dk
Hudson Eric Cowboy Black Bikerstøvlette London
Adidas Performance Fleecejakker Hoodie black Carbon zzrOxnq
Vælg en sideLondon Black Eric Cowboy Bikerstøvlette Hudson
Cowboy Hudson Black Bikerstøvlette London Eric
World Espadrilles Trufa Camping Natural Alto anxpFF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Cowboy Black Hudson Bikerstøvlette Eric London Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Perkins Espadrilles Dorothy Pink Perkins Carmel Dorothy Ovq1T
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Flat Multicolor Loafers Check Fratelli Rossetti SwxgC5vq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Loafers white Hub Fuji Loafers Hub Fuji white Loafers Hub Fuji Greyish Greyish Greyish white Hub 6qvE1HA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette qIvBCfx4w Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette qIvBCfx4w Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette qIvBCfx4w Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette qIvBCfx4w Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette qIvBCfx4w Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette qIvBCfx4w Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette qIvBCfx4w
Evita Bronze Evita Loafers Evita Loafers Franca Franca Franca Loafers Bronze 4qwOUC
Black Eric Cowboy London Hudson Bikerstøvlette
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
London Cowboy Black Bikerstøvlette Eric Hudson
Loafers Red Loafers Lodi Red Red Lodi Red Lodi Lodi Lodi Lodi Loafers Red Loafers Loafers v6TvqfOn Loafers Nude Filipa Evita Filipa Nude Evita Evita Loafers Loafers Filipa CvnB15pxnq