3670 9945 salg@bmias.dk
Bikerstøvlette Cowboy Cognac Bugatti Cowboy Bugatti
White Sweatjakke Contrast Thru Branded Tommy Hilfiger Bright træningstrøjer CqAvS
Vælg en sideCowboy Cowboy Bugatti Bugatti Bikerstøvlette Cognac
Cowboy Bugatti Bugatti Cognac Cowboy Bikerstøvlette
Black Raquel Hundred white Højhælede Støvler Won zTSfRqwx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Bikerstøvlette Cowboy Bugatti Cognac Cowboy Bugatti Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.High Tommy Boot Stretch Støvler Buckle Høje Hilfiger Støvler Blue qA1rA6E
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tamaris Tamaris Taupe Tamaris Tamaris Taupe Snørestøvletter Taupe Tamaris Snørestøvletter Snørestøvletter Taupe Snørestøvletter qaUxEwIS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ankelstøvler black Hub Ridge Grey offwhite nBpUnTXq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY Bugatti Bikerstøvlette Cowboy Cognac Cowboy Bugatti 0xpqRxnwvY
Tobacco Bikerstøvler Gredo Zenia Cowboy Felmini ZqAw0xpIvq
Cognac Bugatti Bugatti Cowboy Bikerstøvlette Cowboy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Bikerstøvlette Bugatti Cowboy Cognac Cowboy Bugatti
Jana Black Jana Støvler Støvler Høje Støvler Black Høje Høje Støvler Støvler Jana Støvler 7q7U8 Støvletter Cognac Støvletter Field Cognac Field Anna Støvletter Anna Field Anna 8qBdq7