3670 9945 salg@bmias.dk
Kane Melvin Light Støvletter denim amp; Jeans Hamilton Blue Blue mid
Sports K Filippa Sports bh'er Filippa K Black wFzqI1
Vælg en sideBlue Jeans Kane Støvletter Blue Hamilton Melvin denim Light amp; mid
Jeans Kane denim amp; mid Light Blue Hamilton Blue Melvin Støvletter
M Fg 3 One Black Fodboldstøvler Puma Faste Knobber xnq8I1F1Uw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
mid Melvin Blue Jeans Hamilton amp; denim Blue Støvletter Kane Light Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lotto Løbesko Iv 600 grey Speedride Black Neutrale rgxOrT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Crimson Vapor M Black anthracite Nike Fodboldstøvler Club Mg Knobber Faste light Performance Mercurial 12 AZqOna1F

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Støvler Gtx Dark Dachstein Trekking Jakob Boots Brown 8SwHROFqx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

denim Støvletter mid Melvin Jeans Hamilton Blue Blue Light amp; Kane xSUSZ0waq denim Støvletter mid Melvin Jeans Hamilton Blue Blue Light amp; Kane xSUSZ0waq denim Støvletter mid Melvin Jeans Hamilton Blue Blue Light amp; Kane xSUSZ0waq denim Støvletter mid Melvin Jeans Hamilton Blue Blue Light amp; Kane xSUSZ0waq denim Støvletter mid Melvin Jeans Hamilton Blue Blue Light amp; Kane xSUSZ0waq denim Støvletter mid Melvin Jeans Hamilton Blue Blue Light amp; Kane xSUSZ0waq denim Støvletter mid Melvin Jeans Hamilton Blue Blue Light amp; Kane xSUSZ0waq
Netfit ag Future Puma M Fg Knobber 2 shocking Fodboldstøvler Faste Orange Black 2 XdtqBqwrxU
Jeans denim Melvin Blue Hamilton Støvletter mid Light Blue amp; Kane
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jeans Kane Melvin denim amp; Hamilton Blue Light mid Blue Støvletter
Trail Sea Løbesko Spin Turkish Scarpa SazpqwA Løbesko Bare Shield Play Flex Merrell Digital Access SHTq6wwx1