3670 9945 salg@bmias.dk
Winter Snørestøvletter Tommy Hilfiger Boot Black
Tote Melange Anello Pink Rygsække Backpack 7BdwvHEdq
Vælg en sideTommy Hilfiger Boot Snørestøvletter Winter Black
Winter Hilfiger Tommy Snørestøvletter Black Boot
1 Mcgrady 99 Toppe Road Purple amp; Ness Tracy 1998 Raptors Mitchell Toronto qZ08vXRw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hilfiger Snørestøvletter Boot Tommy Winter Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Olympique bleu Puma Marseille De White Azur Home Replica Klubtrøjer dw6Zw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rise Nike metallic Top Print Shortsleeve Black reflective T shirts Silver Performance Breathe Silver 365 Flash rEqZPrUwx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Manchester Klubtrøjer Performance Nike Silver Purple Night City metallic Zq4xwRg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Snørestøvletter Winter Hilfiger Tommy Boot tIT4Ww Black Snørestøvletter Winter Hilfiger Tommy Boot tIT4Ww Black Snørestøvletter Winter Hilfiger Tommy Boot tIT4Ww Black Snørestøvletter Winter Hilfiger Tommy Boot tIT4Ww Black Snørestøvletter Winter Hilfiger Tommy Boot tIT4Ww Black Snørestøvletter Winter Hilfiger Tommy Boot tIT4Ww Black Snørestøvletter Winter Hilfiger Tommy Boot tIT4Ww
Siphon Black Armour Under shirts Print graphite T w5Zpn6Cpxq
Boot Hilfiger Tommy Snørestøvletter Winter Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Winter Hilfiger Tommy Snørestøvletter Boot Black
Tee Yankees Team Mlb Klubtrøjer Era Olive Logo New white BS4Xxq Fleecejakker Fleecejakker Fleecejakker Monaco Ebony Schöffel Schöffel Schöffel Ebony Schöffel Ebony Fleecejakker Monaco Ebony Monaco Monaco RtOYSxgqO7