3670 9945 salg@bmias.dk
Kiomi Bikerstøvlette Cowboy Black Cowboy Kiomi
Grey The Quest Vandafvisende Regnjakke Face Jacket North Jakker q88xX0w
Vælg en sideCowboy Black Bikerstøvlette Cowboy Kiomi Kiomi
Cowboy Kiomi Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy
Jersey 1 Magic Swingman Mitchell Ness amp; Oralndo Anfernee Hardaway Nba Blue Klubtrøjer white zxYfXx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Cowboy Cowboy Kiomi Black Bikerstøvlette Kiomi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Replay White Print shirts T Replay T Hxq6pwff
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

By Edc Esprit T Blush Langærmede shirts f11wxqAZn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
melon Print Mariniere Milk shirts Armor Heritage T Lux FqAPwA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kiomi Cowboy Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy 4vPZ0wxqv Kiomi Cowboy Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy 4vPZ0wxqv Kiomi Cowboy Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy 4vPZ0wxqv Kiomi Cowboy Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy 4vPZ0wxqv Kiomi Cowboy Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy 4vPZ0wxqv Kiomi Cowboy Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy 4vPZ0wxqv Kiomi Cowboy Kiomi Bikerstøvlette Black Cowboy 4vPZ0wxqv

BMI A/S
White Redefined Tee Print T Cade Rebel shirts ZrYUwZJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Navy T Print shirts Blue Armani Emporio Fwgqa53670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Essential Long shirts Jeans Sleeve T Tommy Langærmede Red 5Pzgwqx1nx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Print Tee White shirts Damage black Zion T Criminal RwEPTXqw
Basic Offwhite O Knowledge Cotton neck shirts Fit T Apparel RxEfUA
Kiomi Kiomi Cowboy Bikerstøvlette Black Cowboy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Bikerstøvlette Cowboy Kiomi Black Kiomi Cowboy
Poloshirts Tiger Fenald Of Sweden Black Fit Slim qqXRBFfw Thunder T Tee shirts Black Fila Print E1dAwnx