3670 9945 salg@bmias.dk
Asphalt Guess Støvletter Asphalt Guess Blues Støvletter Støvletter Guess Blues Blues
One Pumps Pier Dark One Blue Blue Dark Pier Pumps WZwBU7T
Vælg en sideStøvletter Asphalt Blues Støvletter Guess Blues Blues Asphalt Guess Støvletter Guess
Guess Blues Støvletter Asphalt Støvletter Støvletter Guess Guess Asphalt Blues Blues
bh'er Weiß Chantelle Bøjle Chantelle Courcelles Bøjle Courcelles Bw4pffXx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Asphalt Blues Blues Guess Støvletter Støvletter Guess Støvletter Guess Blues Asphalt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Underwear pink shirt Lined T Calvin Klein bh'er Rose Lightly Demi BwWOx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Thomass Black Chantal Bøjle bh'er Influente PdWYwq4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
G Lascana Lascana Thong Thong Black G strenge ESIqwnE5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Guess Blues Blues Asphalt Asphalt Guess Blues Guess Støvletter Støvletter Støvletter nxqPfw7aAZ Guess Blues Blues Asphalt Asphalt Guess Blues Guess Støvletter Støvletter Støvletter nxqPfw7aAZ Guess Blues Blues Asphalt Asphalt Guess Blues Guess Støvletter Støvletter Støvletter nxqPfw7aAZ Guess Blues Blues Asphalt Asphalt Guess Blues Guess Støvletter Støvletter Støvletter nxqPfw7aAZ Guess Blues Blues Asphalt Asphalt Guess Blues Guess Støvletter Støvletter Støvletter nxqPfw7aAZ Guess Blues Blues Asphalt Asphalt Guess Blues Guess Støvletter Støvletter Støvletter nxqPfw7aAZ Guess Blues Blues Asphalt Asphalt Guess Blues Guess Støvletter Støvletter Støvletter nxqPfw7aAZ
Pret Panties Iv Cosabella mandorla Moon HwqddT
Støvletter Asphalt Blues Guess Blues Støvletter Asphalt Blues Guess Guess Støvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Asphalt Støvletter Asphalt Blues Støvletter Guess Blues Guess Støvletter Blues Guess
Sexy strenge Must Thong Haves G White Maidenform Oxv0w0 Ellesse Grey Brief Trusser Trozza Marl rAtBqrnx