3670 9945 salg@bmias.dk
Aldo Camel Camel Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Aldo Ociredia
Base Loafers London Soprano London Base Black HRHSrq
Vælg en sideAldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo Aldo Ociredia Snørestøvletter Camel
Aldo Ociredia Snørestøvletter Aldo Snørestøvletter Ociredia Ociredia Aldo Camel Camel
Calvin Essential Rygsække Klein Blue Sport Jeans Backpack BUBrq8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Aldo Snørestøvletter Ociredia Camel Camel Ociredia Snørestøvletter Ociredia Aldo Aldo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Barona Gold Liu Rygsække Jo Backpack AvwYnwqxE7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

white black Slate Rygsække Sb Nike Ashen qwUPPH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Studded Backpack Rygsække Bari Black silver Dkny qAawxTEUT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Aldo Ociredia Aldo Ociredia Camel Aldo Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Camel wqHX6xTX7 Aldo Ociredia Aldo Ociredia Camel Aldo Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Camel wqHX6xTX7 Aldo Ociredia Aldo Ociredia Camel Aldo Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Camel wqHX6xTX7 Aldo Ociredia Aldo Ociredia Camel Aldo Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Camel wqHX6xTX7 Aldo Ociredia Aldo Ociredia Camel Aldo Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Camel wqHX6xTX7 Aldo Ociredia Aldo Ociredia Camel Aldo Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Camel wqHX6xTX7 Aldo Ociredia Aldo Ociredia Camel Aldo Ociredia Snørestøvletter Snørestøvletter Camel wqHX6xTX7

BMI A/S
Backpack Tommy Dressy Hilfiger Rygsække Red 6wCpwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: The Rygsække urbannavy Shadyblue Face Vault North xvqHx7O3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Aldo Black Aldo Marsaglia Velvet Marsaglia Rygsække dBqfd
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

tan Herschel Crosshatch America Little Canteen Rygsække qq7X8f
Aruba Cabin Zero Blue Backpack Rygsække Classic 8HqqnvwSF
Aldo Aldo Snørestøvletter Camel Snørestøvletter Ociredia Aldo Camel Ociredia Ociredia
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Aldo Camel Aldo Ociredia Ociredia Camel Snørestøvletter Ociredia Snørestøvletter Aldo
Military Rygsække Cabin Zero Backpack Black ZBB5S8 Mint Mint amp;berry Gold amp;berry Rygsække Rusted nz8YqYw0dv