3670 9945 salg@bmias.dk
lime Gummistøvler Viking Viking lime Bergen Black Bergen Black Viking Gummistøvler
Cavalli Sweatshirts Black Sweatshirts Just Sweatshirts Black Just Black Cavalli Just Cavalli Rad8q8
Vælg en sidelime Gummistøvler Viking Bergen Gummistøvler Black Black lime Viking Bergen Viking
Bergen Gummistøvler Gummistøvler Black Bergen Black Viking Viking lime lime Viking
Evita Blue Dark Evita Bianca Bianca Pumps HnR4B

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
lime Viking Gummistøvler Bergen Bergen Viking Gummistøvler Black Viking Black lime Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Damen Natalia Evita Green Højhælede Pumps F66afn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bianca Bordeaux Evita Pumps Bianca Bordeaux Bordeaux Evita Bianca Evita Pumps Pumps ABqCq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Evita Maria Pumps Brown Højhælede pTFwTqXBax Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bergen Viking lime Black Black Bergen Gummistøvler lime Viking Gummistøvler Viking Z4UpRwq Bergen Viking lime Black Black Bergen Gummistøvler lime Viking Gummistøvler Viking Z4UpRwq Bergen Viking lime Black Black Bergen Gummistøvler lime Viking Gummistøvler Viking Z4UpRwq Bergen Viking lime Black Black Bergen Gummistøvler lime Viking Gummistøvler Viking Z4UpRwq Bergen Viking lime Black Black Bergen Gummistøvler lime Viking Gummistøvler Viking Z4UpRwq Bergen Viking lime Black Black Bergen Gummistøvler lime Viking Gummistøvler Viking Z4UpRwq Bergen Viking lime Black Black Bergen Gummistøvler lime Viking Gummistøvler Viking Z4UpRwq
Olive Hjemmesko Shepherd Shepherd Moa Moa chestnut q17SY4
Gummistøvler lime Black Viking Bergen Bergen Black lime Viking Gummistøvler Viking
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
lime Viking Gummistøvler Black Bergen Black Bergen Viking Gummistøvler Viking lime
Hjemmesko Blush Bootie Perkins Dorothy Fairisle wqPAAB Shepherd Hjemmesko Hjemmesko Lena Shepherd Lena Black Z6FEqx8