3670 9945 salg@bmias.dk
Black Neutrale Core Performance Pureboost White Dpr footwear Adidas Løbesko
striktrøjer Crew Camel Hackett London Strikpullover qPww5tnzIv
Vælg en sidefootwear White Pureboost Performance Dpr Core Neutrale Løbesko Black Adidas
Pureboost Performance Adidas White Black footwear Neutrale Dpr Core Løbesko
Slim Jones Jprbart Navy Jack Dark Fit Blazere amp; wPF1nxWqBt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
White Dpr Løbesko Neutrale footwear Performance Black Adidas Pureboost Core Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Military Wiston Military Joseph Wiston Læderjakker Joseph Wiston Læderjakker Joseph qxnOIYwBz7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Harley River Imiteret Læderjakke Biker Island qvXX5Aw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vinterjakker Pier Pier One One Dark Blue qft8PY6n Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Pureboost White Dpr Løbesko Core Neutrale Adidas footwear Performance 5YwnF88xR Black Pureboost White Dpr Løbesko Core Neutrale Adidas footwear Performance 5YwnF88xR Black Pureboost White Dpr Løbesko Core Neutrale Adidas footwear Performance 5YwnF88xR Black Pureboost White Dpr Løbesko Core Neutrale Adidas footwear Performance 5YwnF88xR Black Pureboost White Dpr Løbesko Core Neutrale Adidas footwear Performance 5YwnF88xR Black Pureboost White Dpr Løbesko Core Neutrale Adidas footwear Performance 5YwnF88xR Black Pureboost White Dpr Løbesko Core Neutrale Adidas footwear Performance 5YwnF88xR
red Navy white Brave Vinterjakker Byronn Soul xUPwwqXO
Core Adidas Løbesko White footwear Performance Black Neutrale Pureboost Dpr
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dpr Neutrale Performance Løbesko White footwear Pureboost Adidas Core Black
Blue One Dark Pier Jakkesæt Blazere qTInvw Kant Produkt Jacket Vinterjakker Navy Puffer RBwRUrqC