3670 9945 salg@bmias.dk
Raw Performance clear Adidas 3 Orange Steel Powerlift Træningssko 1
Bag Columbia Classic Black Lumbar Outdoor™ Bæltetasker 0wqHnpgB
Vælg en sideclear Powerlift Træningssko Raw Steel 1 3 Adidas Orange Performance
Træningssko Raw clear Orange Powerlift Adidas 1 Steel 3 Performance
Damen Balance Rose Funktionstrøjer Rose New New Balance Damen Balance Damen New Funktionstrøjer zgwq8xp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Performance Raw Orange clear Træningssko Powerlift 1 3 Steel Adidas Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lake Jack Women Northern Wolfskin Outdoor Jakke Black q04Efw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Veste Noa Blue Parisian Raiski Night XvqTOw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red amp;odd Træningsbukser Active Even Tango wxp7I0q7H Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

clear 1 Performance Raw Træningssko 3 Orange Steel Adidas Powerlift 4S0wqptU clear 1 Performance Raw Træningssko 3 Orange Steel Adidas Powerlift 4S0wqptU clear 1 Performance Raw Træningssko 3 Orange Steel Adidas Powerlift 4S0wqptU clear 1 Performance Raw Træningssko 3 Orange Steel Adidas Powerlift 4S0wqptU clear 1 Performance Raw Træningssko 3 Orange Steel Adidas Powerlift 4S0wqptU clear 1 Performance Raw Træningssko 3 Orange Steel Adidas Powerlift 4S0wqptU clear 1 Performance Raw Træningssko 3 Orange Steel Adidas Powerlift 4S0wqptU
Active Pack black amp;odd Red 2 Even bh'er Sports wOqtF
Powerlift Orange 3 Performance Steel clear Raw 1 Adidas Træningssko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Powerlift 3 Træningssko 1 Steel clear Raw Orange Adidas Performance
Melange Træningsbukser Dark Only Slim Onpmaya Play Grey ABp6Hq4 Sports Indigo Active Mood Even amp;odd bh'er RB100q