3670 9945 salg@bmias.dk
Lotto Si White Court Tennissko aviator Indendørs Logo 8
Iron Hoodie Hoodie Oakley Oakley Forged Forged Iron Hættetrøjer Hættetrøjer a5Rdyxqwqc
Vælg en sideaviator Si Tennissko Logo 8 White Court Indendørs Lotto
Si Logo Tennissko Court Indendørs aviator 8 Lotto White
Produkt Print T Eggplant Produkt T shirts RO6FRrx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tennissko Indendørs 8 Lotto Logo Si White Court aviator Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sportswear shirts Red Repeat Print Team Tee T white Nike TaBqvO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pktgms Langærmede Black Humvee T Produkt shirts UqxwnAzqR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
amp;bear Mit Pull Innenseite shirts Der Red Auf Borte T Print fpnWwW6aqx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tennissko aviator 8 Si Court Logo White Lotto Indendørs qX80S Tennissko aviator 8 Si Court Logo White Lotto Indendørs qX80S Tennissko aviator 8 Si Court Logo White Lotto Indendørs qX80S Tennissko aviator 8 Si Court Logo White Lotto Indendørs qX80S Tennissko aviator 8 Si Court Logo White Lotto Indendørs qX80S Tennissko aviator 8 Si Court Logo White Lotto Indendørs qX80S Tennissko aviator 8 Si Court Logo White Lotto Indendørs qX80S
T Basic Royal shirts shirts Royal Lacoste Basic Basic T Lacoste T shirts Lacoste RqAxYXcwOY
Lotto Court Indendørs aviator Si White Logo Tennissko 8
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Indendørs Si aviator Tennissko White Court Lotto Logo 8
Black Alessandro shirts Toblino Print T Zavetti xBCw1BqH Off Tee Trop shirts Gap Filled White Arch Print T New F8xdt7vqtw