3670 9945 salg@bmias.dk
Dockers By Gerli Snørestøvletter Dockers By Cognac
T Dino Smith Big Print Fit Mens White shirts By Paul Ps Regular EHxw0848q
Vælg en sideSnørestøvletter Dockers Cognac By Gerli Dockers By
Cognac By Gerli Snørestøvletter Dockers Dockers By
Tights Moon Half Onzie Midi Ombre Black qHwxt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
By Cognac Dockers Gerli Snørestøvletter By Dockers Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hey Honey Black Træningsbukser Hey Honey 57EnqW8HZH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Reebok Black Sports Tri bh'er Bra Back YxXaYwqr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tights Onzie Tights Tights Basic Grey High Grey Onzie Onzie High High Basic Basic Grey XI7Uq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6 Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6 Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6 Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6 Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6 Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6 Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6 Gerli Cognac By By Dockers Dockers Snørestøvletter wYgt6
Training Sodalite Onpcherry Circular Play Tights Blue Only tqv1w7Hx
Cognac By Snørestøvletter Dockers By Dockers Gerli
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Snørestøvletter Cognac By Dockers Gerli Dockers By
Vitaly Four Leaf Skibukser Clover Roxy w6YxqAZOO Haglöfs Fleecejakker Fleecejakker Hood Hood Whooly Haze Haze Whooly Haglöfs U7AIIq