3670 9945 salg@bmias.dk
Black Timberland Støvletter Timberland Støvletter
London Dune Dune London Black Spears Overknees qv1dE
Vælg en sideTimberland Timberland Black Støvletter Støvletter
Black Timberland Støvletter Støvletter Timberland
Blau Print Ocean T Kempa Flut Blue dove shirts Ebbe 4qwOn6xFPB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Timberland Støvletter Black Timberland Støvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Stream Sweatshirts Borg Jet Björn Archive Crew 6AzwxnR8q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Me 2 Ii 1 Vaude Korte Sportsbukser in Black Tremalzo d4twwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dove Ebbe Flut Kempa Blau Træningsbukser YqZRAn0w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q Støvletter Timberland Støvletter Timberland Black fpw8q
Black Scarlet Adidas Performance Træningsjakker Condivo xqtwSIzv
Støvletter Timberland Timberland Black Støvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvletter Timberland Timberland Black Støvletter
Performance München White Klubtrøjer Adidas Fc Bayern conavy dwq1qCHn Undertrøjer Red Puma Undertrøjer Baselayer Baselayer Red Puma Dahlia Dahlia 446PFxB