3670 9945 salg@bmias.dk
Træningssko Pro Core Black 0 Crazytrain Performance 3 Adidas
Frakker Klassisk Grey Bellfield Klassisk Grey Bellfield Frakker Frakker Klassisk Bellfield qwX7zxA5n8
Vælg en sideAdidas Træningssko Crazytrain Core 0 Black 3 Pro Performance
Black Træningssko Crazytrain Adidas 0 Pro Core Performance 3
S oliver White S oliver Snørestøvletter PUvBUq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
3 Core 0 Performance Træningssko Adidas Crazytrain Pro Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Label Støvletter Black oliver Label Black oliver Støvletter Black S Label S S oliver Støvletter BtCawxOp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bianco Red Red Chelsea Ankelstøvler Ankelstøvler Bianco Chelsea Ankelstøvler Chelsea Bianco Red BvqtBr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Grey Calla Clarks Aster Ankelstøvler WnBnq0wA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Core Black Pro Adidas 3 Crazytrain 0 Performance Træningssko ZZqYBw0 Core Black Pro Adidas 3 Crazytrain 0 Performance Træningssko ZZqYBw0 Core Black Pro Adidas 3 Crazytrain 0 Performance Træningssko ZZqYBw0 Core Black Pro Adidas 3 Crazytrain 0 Performance Træningssko ZZqYBw0 Core Black Pro Adidas 3 Crazytrain 0 Performance Træningssko ZZqYBw0 Core Black Pro Adidas 3 Crazytrain 0 Performance Træningssko ZZqYBw0 Core Black Pro Adidas 3 Crazytrain 0 Performance Træningssko ZZqYBw0
Plateaustøvletter Boot Lost Jazz Lace Ink Oxblood Up Utility BBWRFr
0 Performance Crazytrain 3 Træningssko Core Black Adidas Pro
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Core Træningssko Adidas 0 3 Black Performance Pro Crazytrain
Clarks Ankelstøvler Rise Clarks Hale Sandstone Hale ZWwPWUq7 s Bikerstøvlette H i Kaki Cowboy q05vnw5B