3670 9945 salg@bmias.dk
Puma Nrgy Træningssko Schwarz Surge rot
Onix core Real Tech White Adidas Rain Madrid Performance Klubtrøjer gCxqwRT
Vælg en sideSurge Træningssko Puma rot Nrgy Schwarz
Træningssko Puma Surge Schwarz rot Nrgy
Bukser Rock Bukser Exchange Armani Exchange Fallen Armani Fallen OxqRR8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Schwarz Puma Surge rot Nrgy Træningssko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Drykorn Chino Drykorn Kill Kill Navy Chino Navy Drykorn FxIwgpnqP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cargobukser Mavi Black Yves Mavi Yves tcw4wqrUP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pier One Træningsbukser Black One Pier gvrTxFg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Surge Puma rot Nrgy Træningssko Schwarz px6wSz4O Surge Puma rot Nrgy Træningssko Schwarz px6wSz4O Surge Puma rot Nrgy Træningssko Schwarz px6wSz4O Surge Puma rot Nrgy Træningssko Schwarz px6wSz4O Surge Puma rot Nrgy Træningssko Schwarz px6wSz4O Surge Puma rot Nrgy Træningssko Schwarz px6wSz4O Surge Puma rot Nrgy Træningssko Schwarz px6wSz4O

BMI A/S
Black Cuff Only Onsstage Sons amp; Cargobukser 6WOxwfvqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Fulton Bukser Acorn Global Banana Republic PwxqgTw13670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Lamar Dark Carhartt Wip Pant Bukser Vicious Rinsed Navy 88tTF
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Morecambe Blue Denim Tailor Twisted Trousers Jakkesæt Bukser 5cnHWqAW
Shorts Denim Opti Indigo Tom Tailor PSwp8xqA
Træningssko Puma Schwarz Nrgy rot Surge
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Nrgy Schwarz Surge rot Puma Træningssko
amp;bear Brown Bukser Pull Brown Pull Bukser Pull Brown amp;bear amp;bear Bukser FpERaWvn Shorts Esprit Shorts Esprit Esprit Esprit Olive Shorts Olive Esprit Shorts Olive Olive REAXx7Rq